Mijn wens: Laten we ons allemaal weer herinneren hoe het is om lief te hebben. Voorbij de gepornoficeerde seks die onze maatschappij zo massaal overspoeld.

Niet omdat dat níet mag, maar omdat er zóvéél meer is.

Wanneer we in staat zijn om weer terug te keren naar de openheid van ons lichaam om onze levensenergie te voelen stromen, wordt ons lichaam zo ontvankelijk voor liefde dat de wat scherpe, piekgerichte gevoelens van seks kunnen worden vervangen door zachte, vervullende energiestromen die het hele lichaam doen verjongen.

Vaak zijn we door gebrek aan goede voorlichting, en de film- en mediabeelden gewend geraakt aan het idee dat vrijen een doelgerichte bezigheid is. Met alle plezierige kanten, maar zeker ook nadelige kanten.

Mannen die ongewenst snel klaarkomen, vrouwen die doen alsof. Bezig zijn met of je wel mooi of goed genoeg bent, frustraties op basis van verwachtingen… doen we het wel vaak genoeg? Het zijn maar enkele voorbeelden.

Nu wil ik je graag laten weten dat het zo niet hóeft. Je kunt ook zonder doel vrijen, van elkaar genieten, je meer en meer openen, de energie opslaan in je lichaam en op elk moment op kunnen roepen. Wéten dat het lichaam áltijd wil vrijen, dat slechts onze gedachten (gebaseerd op ervaringen) er voor zorgen dat we niet willen.

Ben je benieuwd? Lees dan verder! Wil je overleg over jouw situatie of antwoord op jouw vragen? Bel of mail me dan! Voel je welkom!

Desiree Durga Ma